Nieuws

Partner: Dear Vinyl
Yesss! Een nieuwe partner: Dear Vinyl. We zijn mega enthousiast om je te vertellen dat De List Vinyl en Dear Vinyl de handen ineen slaan om een nog betere en meeslependere vinylervaring te bieden aan muziekliefhebbers van over de hele wereld....
Blijf lezen
OneTreePlanted samenwerking
Hey muziekfanaten en natuurvrienden, we hebben een spannend nieuwtje om te delen dat je vinylhart sneller zal doen kloppen! Met onze samenwerking met OneTreePlanted planten wij 1 nieuwe boom per bestelling. Waarom? Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. Daarom. Lees hier meer!
Blijf lezen
LP wandplank personalisatie
Als je op zoek bent naar een manier om je vinyl collectie op een stijlvolle manier te presenteren, dan is een gepersonaliseerde LP wandplank wellicht iets voor jou. Deze wandplanken zijn speciaal ontworpen om jouw vinyl collectie te laten schitteren aan de muur en tegelijkertijd als opbergplek te dienen.
Blijf lezen
LP ophangen
LPs ophangen wordt helemaal een ding, want: vinylplaten zijn weer trending! Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen op zoek zijn naar een manier om hun favoriete vinylplaten op te hangen. Het lp ophangen aan de muur is daarbij een geweldige oplossing! Ontdek onze LP ophangsystemen om jouw LPs op te hangen.
Blijf lezen
LP ophangsysteem
Als je een fan bent van vinylplaten en je wilt je verzameling op een stijlvolle manier tentoonstellen, dan is een lp ophangsysteem een geweldige oplossing. Wij bieden drie unieke houten producten aan om jouw vinyl op te hangen aan de muur. Ontdek hier jouw beste oplossing voor een LP ophangsysteem!
Blijf lezen