Widerrufsrecht

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je  krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour  zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen €7,25 per pakket, tenzij anders overeengekomen. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan contact met ons opnemen via info@delistvinyl.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Tweede kansjes producten zijn hierop een uitzondering. De klant is bewust dat het hier gaat om imperfecte producten en dat deze niet zijn te retourneren of geld terug kan worden gevraagd.

Product ruilen?

Wil jij jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@delistvinyl.com. Wel draagt je zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.